Akça Teknik

Şirket Hakkında
Firmamız 1994 yılında AKÇA TEKNİK olarak hırdavat sektöründe hizmete girmiş olup, günümüze kadar hizmet vermektedir. Firmamız pazarlamış olduğu ürünleri genelinde ilk-el imalatçı firmalarla çalışarak hem çeşit hem kalite hemde fiyat bazında en iyisini sunmaya gaye edinmiştir. Müşterilerimizin taleplerini imalatçılara birnevi AR-GE çalışması gibi yenilikleri ve araştırmaları ön planda tutuyor.

Firmamız yeni mamül ürünleri kullanıcıdan gelen talepleri değerlendirerek veya dünyadaki yenilikleri takip ederek tüketiciye uygun nitelikte ürün sunmaktadır.

Firmamız markalı ürün, hızlı sevkiyat, en önemlisi uygun fiyat ve ödeme kolaylığı politikasını benimsemiştir. Bizler kalite ve estetiği birleştirerek daha iyi yerlere gelmeyi kendimize slogan edindik.

Akça Teknik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akça Teknik
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Diğer
Yetkili Kişi: Mehmet AKÇA
Adres: Giyimkent Oruç Reis Mah. Barbaros Cd.E-7-B-167 Blok No:24 ESENLER
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4387376
Web Sitesi: www.akcateknik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akça Teknik firma bilgileri. Akça Teknik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akça Teknik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akça Teknik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.