Akcan Halı Yıkama

Şirket Hakkında
Akcan Halı yıkama 15 yıllık tecrübenin vermiş olduğu kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile siz değerli müşterilerinin sağlıklı yaşam alanlarında barınmalarını sağlamaktadır. Akcan Halı yıkama müşterileri ile ticari ilişkinin ötesinde bir bağ kurabilmek için bütçenizi zorlamayacak size özel çözümler de sunmaktadır.
Sektörün zaman içerisindeki gelişimine ayak uydurarak modern makinalar ve sağlığa elverişli temizlik malzemelerimiz ile yaşam alanlarınızın temizliğini sağlamaktayız. Bizimle bir kere tanıştınızmı halı yıkamanın bir uzman işi olduğuna sizler de kanaat getireceksiniz. Tecrübeli elemanlarımızın size sunmuş olduğu hizmetin keyfini sürebilmek için bırakın bu işi biz yapalım.
Ücretsiz servislerimiz sayesinden adresinizden temizlenecek olan halılarınız, koltuklarınız, battaniyeleriniz, ... teslim alınır ve ilk günkü temizliği ile yine adresinize ücretsiz bir şekilde teslim edilir.
Akcan Halı Yıkama olarak bizler müşterilerimizi memnun etme çabası içerisinde olurken, siz değerli dostlarımız ise bu temizliği sağlıklı bir şekilde yaşamanın keyfini çıkarın.
Akcan Halı Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akcan Halı Yıkama
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: İsa Kuyumcu
Adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mah 1018 Sok No:60 Gaziosmanpaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4440732
Web Sitesi: http://www.akcanhaliyikama.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akcan Halı Yıkama firma bilgileri. Akcan Halı Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akcan Halı Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akcan Halı Yıkama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.