Akçay Küçük Emlak Ofisi

"bizde olan baska yerde yok"

Şirket Hakkında
akçay küçük emlak ofisi, akçay, altınoluk güre ve civarında, arsa, arazi, daire, dublex, triblex ve hertürlü gayrimengul alım satımında öncü kuruluştur.bizde olan başka yerde yok.
Akçay Küçük Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
akçay küçük emlak ofisi, ülkemizin cennet köşelrinden yeşil ile mavinin birleşdiği, dünyada alplerden sonra en yoğun oksijen yatağı olan, akçay, altınoluk, güre, edremit ve civarında 10 yıldan beri, arsa, arazi, zeytinlik, kooperatif arazisi, daire, dublex, villa, triplex, otel gibi her türlü yatırımda müşterilerinin ihtiyaçına cevap vermeye çelışan bir işletmedir.bizlere her konuda tanışabilir bilgi alabilirsiniz.müşterilerimiz velinimetimizdir.
İletişim Bilgileri
Firma: Akçay Küçük Emlak Ofisi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: yaşar küçük
Adres: ali ileri cad.29/A_ akçay/edremit/balıkesir
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6748232
Web Sitesi: akcaykucukemlak.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
çanakkale eceabatta, denize sıfır dükkan ve üzerinde daire, muhteşem deniz manzaralı sıfır.
balıkesirin şifalı kaplıcaları ile ünlü bölgesi gürede 3500 m2 %25 imarlı kaplıca oteli arsası, etrafı kaplıca otelleri ile çevrilidir.900000TL
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akçay Küçük Emlak firma bilgileri. Akçay Küçük Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akçay Küçük Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akçay Küçük Emlak Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.