Akgümrük Gümrük Müşavirliği

Şirket Hakkında
• Yılların vermiş olduğu deneyimli kadrosu ve güçlü teknolojik donanımıyla dış ticaret şirketlerine ihtiyaç talepleri doğrultusunda müşteri memnuniyetini ilke edinerek hizmet vermektedir.

• Firmamız gümrük işlerinin takibini ilk safhasından itibaren üzerine alıp, ithalat ve ihracat, transit, antrepo, bilumum gümrük hizmetlerine ilişkin vukuu muhtemel gümrük anlaşmazlıkları ile mevzuatına ait ihtilafları ortadan kaldıracak ya da hata payını asgariye indirecek bilgi ve beceriye sahiptir.

• Firmamız ana ilkeleri; hizmette kalite, anlaşmadaki hükümlerini yerine getirmek, müşterilerinin gümrüklerdeki marjinal masraflarını düşürmek düzenli ve doğru bilgi akışını sağlamak, bu düzen ve disiplin içinde her geçen gün portföyüne yeni müşteriler eklemektir.


• Kalite Politikamız;Müşteri Odaklı Olmak Müşteriyi dinlemek, ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, karşılaşılan her türlü soruna erken ve kalıcı çözümler bulmak.

• Güçlü ve Güvenilir Olmak Rakipler ve pazar tehditleri karşısında olması gereken tüm güç unsurlarını bulundurmak, müşterilerimiz ve personelimiz karşısında her zaman güven veren bir konumda olmak Güncel, Yaratıcı ve Değişimci Olmak Dış dünyadaki yenilik ve gelişmelerin farkında olup, işin bütünü ile ilgili yaratıcı fikir ve uygulamalar içinde olmak Hizmet Kalitemizi Sürekli İyileştirmek Kendi performansımızı sürekli değerlendirmek ve iyileştirmek.

Akgümrük Gümrük Müşavirliği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akgümrük Gümrük Müşavirliği
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Serkan Bey
Adres: Hürriyet Caddesi Tekin Sokak Ak Plaza No:29/2 Bahçelievler-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6545893
Web Sitesi: www.akgumruk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiye Sınırları İçinde Kaliteli Gümrükleme Hizmeti
Profesyonel kadromuz ile dış ticaret partneriniz olmaya hazırız..
Akgümrük Gümrük Müşavirliği firma bilgileri. Akgümrük Gümrük Müşavirliği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akgümrük Gümrük Müşavirliği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akgümrük Gümrük Müşavirliği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.