Akınsan Kayısı Ve Çekirdek

Şirket Hakkında
Akınsan kayısı ve çekirdek iş hayatına 1997 yılından beri sektörün içinde olup, 2010 yılında kurumsal kimliğe bürünerek faaliyetine devam etmektedir.öğütülmüş kayısı çekirdeği kabuğu konusunda üretimimiz 0.0 mm – 4.0 mm arasında olup bu milimetre aralığı dışında istenen özel ölçülerde üretim yapmaktadır. Firmamız, kayısı (gün kurusu, sarı kayısı, hoşaflık kayısı), kayısı çekirdeği (acı, gün kurusu, islimli, natürel), kayısı çekirdeği kabuğu ve öğütülmüş kayısı çekirdeği kabuğu ile ilgili tüm siparişlerinizi temin edebilir.kayısı çekirdeği kabuğu granulu, peelig scrub olarak üretilmekte kozmetik firmalarında hammadde olarak kullanılmaktadır.
Akınsan Kayısı Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akınsan Kayısı Ve Çekirdek
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
Yetkili Kişi: Akın
Adres: Özsan Sanayi Sitesi 36.blok No.27
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 2380069
Web Sitesi: www.akinsankayisi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akınsan Kayısı Ve firma bilgileri. Akınsan Kayısı Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akınsan Kayısı Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akınsan Kayısı Ve Çekirdek firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-02-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.