Akkaya Konteyner

Şirket Hakkında
Akkaya Konteyner
Prefabrik Yapı Sektörün Geleneksel İmalat Yöntemlerinin Dışına Çıkarak Avrupa Standartlarında İmalat Yapmaktadır. Sürekli büyümeyi kendine hedef olarak belirleyen Firmamız, zamanla üretim ağını genişleterek, çelik konstrüksiyon yapılar ve konteyner imalatıyla birlikte sektörün lider firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Bu doğrultu da Türkiye’nin önemli projelerinden olan “Karadeniz Sahil Yolu Projesi’ne” uzun yıllar hizmet vererek bu sektörde ki vizyonunu ortaya koymuştur.

Firmamız geleceğin modern yapılarından olan konteyner ve prefabrik üretimlerini uluslararası standartlarında teknolojiyi yakından takip eden uzman teknik kadrosuyla hızlı ve zamanında çözüm sunmaktadır.
Akkaya Konteyner
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akkaya Konteyner
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: Mustafa Akkaya
Adres: Çambel Mahallesi Ankara Asfaltı No.397 kemalpaşa
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 2578185
Web Sitesi: https://akkayakonteyner.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akkaya Konteyner firma bilgileri. Akkaya Konteyner adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akkaya Konteyner ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akkaya Konteyner firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.