Akpınar Redüktör Motor Makine San.tic.ltd.şti

"akpınar redüktör motor makine san.tic.ltd.şti"

Şirket Hakkında
2009 Yılının İlk Ayından İtibaren Akpınar Redüktör Motor San.tic.ltd.şti Olarak Yeni Adı Ve Yeni Misyon Ve Yöntemlerle Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Vermektedir.her Türlü Elektrik Motoru (gamak Bursa Ana Bayi , Volt Yekili Bayi , Abana Tali Bayi) Yanı Sıra DC Motor, Öztekfen redüktör, Yılmaz redüktör, Polat redüktör, sanayi fanları, delta, möller hız kontrol cihazları, ideal su pompaları bursa ana bayisidir.bursa sanayisine katkıda bulunmaktan ve siz değerli müşterilerimizin istek ve taleplerini karşılamaktan büyük kıvanç ve mutluluk duyduğumuzu belirterek çalışmalarınız başarılar dileriz
Akpınar Redüktör Motor
Ürün-Hizmetleri Hakkında
gamak, volt, abana elektrik motorları...
İletişim Bilgileri
Firma: Akpınar Redüktör Motor Makine San.tic.ltd.şti
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Motoru
İkincil Sektörü:Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: zeki akpınar
Adres: nilüfer ticaret merkezi 66.sok d blok no:3 beşevler / bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4431235
Faks: (224) - 4431594
Web Sitesi: www.akpinarmotor.com
Ürünleri
KRM TİPİ MONOBLOK GÖVDE KONİK DİŞLİ REDÜKTÖRLER..
KRA TİPİ HELİSEL DİŞLİ REDÜKTÖRLER SONSUZ TİP REDÜKTÖRLERE BENZER OLARAK YAPILMIŞ OLUP DAHA FAZLA AGIR YÜKLERDE KULLANILABİLMEK İÇİN HELİSEL DİŞLİ OLA...
MRF TİPİ HELİSEL DİŞLİ FLANŞLI REDÜKTÖRLER....
MRA TİPİ HELİSEL DİŞLİ REDÜKTÖRLER....
SONSUZ TİP REDÜKTÖRLER....
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akpınar Redüktör Motor firma bilgileri. Akpınar Redüktör Motor adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akpınar Redüktör Motor ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akpınar Redüktör Motor Makine San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.