Akşehir Isı Ve Gıda Makinaları İmalat San.tic.ltd.şti

"REKABET İÇİN KALİTEYİ SEÇİN"

Şirket Hakkında
Akşehir Isı Ve, Konya ili DOĞRUGÖZ SANAYİ BÖLGESİ adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Gıda Makineleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Mehmet ÇİFTÇİ dir.
Akşehir Isı Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1976 yılında Konya AKŞEHİR de Yusuf ÇİFTÇİ önderliğinde Isıtma , Havalandırma ve bu prensibe uygun gıda makineleri sektöründe hizmet vermek amacıyla Kolektif bir şirket olarak kurulup, Kolektif şirketten; 1982 yılında büyümeyle beraber Limitet Şirket kimliğine geçmiştir.

İmalat , pazarlama, yurt içi ve yurt dışı satışlarda tecrübeli alt yapısı ile ihracat operasyonları firma bünyesinde yapılmaktadır.

Büyümeyi ilke edinen firmamız bölgemizde 2004 yılı kurumlar vergisi 4. sü, 2005 yılı kurumlar vergisi 6. sı olma gururunu yaşamaktadır.

Kurulduğu ilk günden günümüze Isıtma , Havalandırma , Susam İşleme, Ayçiçeği İşleme, Tahin , Helva , Lokum ve Reçel üretim makineleri imalatı ile sektörde kaliteden taviz vermeksizin faaliyetine devam etmektedir.

1996 yılında imal ettiği makine gurubunu revize ederek Susam işleme, Ayçiçek işleme, Tahin, Helva, Lokum, Reçel pişirme makineleri imalatı üzerine uzmanlaşmıştır.

Pazarda bulunan üreticilerin taleplerine yönelik yüksek kapasiteli
İletişim Bilgileri
Firma: Akşehir Isı Ve Gıda Makinaları İmalat San.tic.ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: Mehmet ÇİFTÇİ
Adres: DOĞRUGÖZ SANAYİ BÖLGESİ
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 8161934
Faks: (332) - 8161933
Web Sitesi: www.akisi.com.tr
Ürünleri
Değişik ebatlarda farklı ürünleri transport yardımı ile seri bir şekilde taşıyarak diskler yardımı ile kenarlarının boydan boya yapıştırılması ve çene...
Çift kademeli ve vibrasyon sistemli elek telleri temizlenebilir ve değişebilir. Çalışma prensibine uygun elektrik kontrol cihazları üzerindedir. Ele...
Bu makinemiz uzun denemelerimiz sayesinde maksimum randıman aldığımız imalatçı için bir çok yönden tasarruf sağlayan ve kar oranını yükselten, mekani...
Kavrulmuş susamı yüksek devirde metal çarklar arasında öğüterek tahin haline getirir. Deposunda muhafaza ederek otomatik olarak tahin depolarına sevk...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akşehir Isı Ve firma bilgileri. Akşehir Isı Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akşehir Isı Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akşehir Isı Ve Gıda Makinaları İmalat San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.