Aksel Mutfak Eşyaları San Ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Aksel Mutfak Eşyaları San. ve Tic. Ltd. Şti.

Aksel 17 yıllık geçmişinin verdiği tecrübeyle, siz müşterilerinin artan beğenisini ve güvenini kazanmaya devam etmektedir. Aksel isminin verdiği güvenle yeni ürünlerini de çeşitlerine katmaya devam etmekte ve edecektir.

Yıllarca Türkiye pazarında çok tanınmış markalar için üretim yapmış olan Aksel piyasada her zaman önde gelen markalar arasına girmiştir. Avrupa pazarlarında da çeşitli markalar için ürettiği mallarla Aksel'in pazar payı artmaya devam etmektedir. Aksel çaydanlık, cezve, tencere ve tava, düdüklü tencere, sefer tasları, gibi mutfak eşyalarının dışında ürünlerine yeni girmekte olduğu elektrikli ev aletleri grubunu eklemiştir.

Bu grupta ilk önce semaver imalatına başlamış ve bu ürün için aldığı TUV, GS ve CE garantileriyle dünya çapında kaliteye sahip bir üretici olduğunu ispatlamıştır. Üstün standart ve kalite politikasından hiçbir zaman ödün vermeyen Aksel ürettiği su filtresi ile de piyasada bir anda en yüksek satış rakamlarına ulaşmış ve kalitesini bir kez daha ispatlamıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutan Aksel, siz müşterilerinden gelen istekler ve önerileri de göz önünde tutarak Ar-ge departmanın yaptığı çalışmalarla yeni ürünler üretmeğe ve kendini geliştirmeye devam edecektir.

Aksel Mutfak Eşyaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1994 yılında kurulan firmamız tencere grubu, düdüklü tencere, semaver grubu, elektrikli çaydanlık, dijital çay makinesi, çaydanlık, çeyiz setleri, cezve setleri, sefer tasları, klipso düdüklü tencere, otomatik kapak düdüklü tencere, yay kapak düdüklü tencere, sanayi tipi düdüklü tencere, pişirme tenceresi, gizli rezintanslı çay makineleri, elektronik çay makinesi, cezve takımı, sahan takımları, tepsi, mini tencere, tava, derin tencere, tek kulplu tava, desenli tencere, desenli çaydanlık, güveç seti, çift kulplu tava, fırın tepsisi, kapaklı tavalar, kapaksız yavalar, çay pişirme grubu, elektrikli çaydanlık, cezve seti askılıklı, karnıyarık tencereleri, kızartma tencereleri, desenli cezve takımı vb.. üretimini yapmaktadır.

Kendi markamızla satış yaptığımız gibi birçok ünlü markanında fason üretimini yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Aksel Mutfak Eşyaları San Ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Tencere / Tava
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Sevgi ÖZTAŞ
Adres: Küçükköy Cebeci Cad.No:181/C Gaziosmanpaşa/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6171260
Web Sitesi: www.akselmutfak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aksel Mutfak Eşyaları firma bilgileri. Aksel Mutfak Eşyaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aksel Mutfak Eşyaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aksel Mutfak Eşyaları San Ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.