Aksoy Çiçekçilik Davet Organizasyon San Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
şirketimiz çiçekçilik sektöründe 20 yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedir.kaliteli ve yenilikçi yapısıyla siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.ve bundan sonrada kaliteden ödün vermemek kaydıyla siz değerli müterilerine hizmete devam edecektir.sevdiklerinize duygularınızı çiçeklerle sanatın buluştuğu noktada bulmak isterseniz biz size her zaman yardımcı olamaya hazırız.teknolijiye ve yeniliğe çok açık olan firmamız her zaman kendini yenilemekte ve büyük bir titizlikle çalışmalar yapmaktadır.bizi tercih ettiğiniz ana farkı farkedecksiniz.çiçekçilik anlamında aklınıza gelen bütün soru ve önerileriniz için bizi aramız yeterlidir.size en iyi şewkilde yardımcı olunacakatır.ilginize şimdiden tşk eder iyi çalışmalar diler bütün güzelliklerin s
izinle ve sevdiklerinizle olmasını dilerim.esen kalın. SAYGILARIMLA
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aksoy Çiçekçilik Davet Organizasyon San Tic.ltd.şti
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
Yetkili Kişi: vural aksoy
Adres: akatlar zeytinoğlu cad.no:19 etiler akatlar beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3520312
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aksoy Çiçekçilik Davet firma bilgileri. Aksoy Çiçekçilik Davet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aksoy Çiçekçilik Davet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aksoy Çiçekçilik Davet Organizasyon San Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.