Aktar House

Şirket Hakkında
Yılların bize kattığı tecrübe ile şifalı bitkiler dalında onbinlerce ürün çeşidimizle siz değerli AKTAR HOUSE müşterilerimize online alışveriş e ticaret sitemizden satış yapmaktayız. Hastalıklarınıza ve her türlü problemlerinize karşı derman ve şifa aradığınız şifalı bitkiler ile yapılan ürünlerimiz ile ilgili merak ettiğiniz sorularınızı sipariş hattımızı arayarak cevap bulabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz aktar katagorilerinden istediğiniz ürünü seçip en son teknolojiler ile korunan sitemizden online olarak güvenle satın alabilirsiniz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aktar House
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Nejdet Kırmızı
Adres: Murat Mah. Kamil Cad. Barampaşa / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6405735
Web Sitesi: http://www.aktarhouse.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aktar House firma bilgileri. Aktar House adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aktar House ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aktar House firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.