Aktif Proje Yazılım Ve Danışmanlık

Şirket Hakkında
Firmamız faaliyetine baret satımı ile başlamış ve günümüze dek ürün yelpazesini sürekli geliştirerek “İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı” sektöründe öncü bir konuma gelmiştir.
Ürünlerimizi kullananların bize hayatlarını emanet ettiğini bilerek ve bu sorumluluğun bilinciyle en ucuz ürünü değil, en güvenilir ürünleri değerli müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Biliyoruz ki İş Güvenliği ürünlerinin gerçek fiyatı satın alınırken değil, kullanılırken anlaşılır.

İşletmenizde kullanacağınız veya satışını yapacağınız kişisel koruyucu donanımı seçerken ihtiyaç duyduğunuz teknik bilgiyi ve desteği bizlerden alabilir, dilediğiniz gün ve saatte sizleri iş yerinizde ziyaret etmemizi talep edebilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aktif Proje Yazılım Ve Danışmanlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimyasal Ekipmanlar
Yetkili Kişi: Şafak Gürel
Adres: Paşabayır Mah. Ordu Cad. No:82/a bandırma / Balıkesir
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 7151688
Web Sitesi:
Ürünleri
İş Ayakkabısı Mekap Grİ
U Power İthal İş Ayakkabısı Quebec S3 Src
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aktif Proje Yazılım firma bilgileri. Aktif Proje Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aktif Proje Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aktif Proje Yazılım Ve Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.