Aktürk İç Ve Dış San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
MAHBUBA’nın hedefi yalnızca ortalama tüketiciye degil aynı zamanda zor begenen lezzet meraklılarına da hitap edebilen üstün kalite ve yüksek zevki yansıtan çayı tüketicinin hizmetine sunmaktır.Sloganımız herkesin damak zevkine hitap etmektir.

Etrafımızda dönüp duran bizden ayrı paralel dünyaların ve hayatın bitmek tükenmek bilmeyen telaşından ve stresinden sıyrılıp kendimiz ile baş başa kaldığımızda insanlığın bilinen en sade en eski ve en soylu keşfi içecek olarak tanımlanan çay yardımımıza yetişecektir. Çay adeta ruhun yansımasıdır.Görmek isteyen gözler icin dış dünyayı kendi ruh halimizin yansıması olarak fincana yansıtacak olan çayla yolculuğumuzda hem kendimize zaman ayırmanın huzurunu hem de keşfinden bu yana araştırılan yararları ile büyülü bir iksir haline gelen çay lezzetini MAHBUBA ÇAY ile tadacağız...
Aktürk İç Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aktürk İç Ve Dış San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Çay, Kahve
Yetkili Kişi: YILMAZ AKTÜRK
Adres: Mücahitler Mah. 9. Cad. Nazlı apt. altı
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3243939
Web Sitesi: www.mahbubatea.com
Ürünleri
STD 2569 SUPER PEKOE PLUS
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aktürk İç Ve firma bilgileri. Aktürk İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aktürk İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aktürk İç Ve Dış San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.