Akyazi Okul Buro Malzemeleri

"Herşey yazıyla başladı"

Şirket Hakkında
1968 yılından beri okul, büro malzemeleri üretimi yapan firmamız 2009 yılında başlattığı fabrika genişletme çalışmalarını 2010 yılında tamamlayarak, küresel krizin etkili olduğu bir ortamda yatırımlarını arttırarak üretim kapasitesini arttırmıştır.
Uzman personeli ve 4800 m2 lik kapalı alanı ile Habipler, İstanbul’da bulunan fabrikasında üretimine hızla devam eden Akyazı, kırtasiye sektöründeki varlığını 2011 yılında daha da derinden hissettirmeye hazırlanmaktadır.
Üretim kalitesi ve temiz işçiliği ile ürünleri kırtasiye sektöründe aranan ve herkes tarafından güvenle kullanılan ürünler sunan Akyazı, ürün kalitesini arttırmak için Ar-Ge faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ürünleri sadece Türkiye’de değil, yurtdışındaki piyasalarda da tanınan ve bilinen Akyazı, 18 ülkeye ihracat yapan köklü bir firma olarak 2011 yılında da size hizmet vermeye devam edecektir.
Akyazi Okul Buro
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akyazi Okul Buro Malzemeleri
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Orman / Kağıt / Mobilya Diğer
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: Muhammed Kocaman
Adres: Araba konagi mevkii no:15 Yayla - Habipler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5953113
Faks: (212) - 5953125
Web Sitesi: www.akyazi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akyazi Okul Buro firma bilgileri. Akyazi Okul Buro adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akyazi Okul Buro ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akyazi Okul Buro Malzemeleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.