Akyol Dış Tic

Şirket Hakkında
Değerli Türk İşadamlarımıza Çindeki ürünler hakkında bilgi, gelişmeler, yenilikler ve merak edilen diğer konularda rehberlik edebilmek için istanbulda ve Çinde şubelerimiz bulunmaktadır.Türkçe, Çince, İngilizce ve arapça dillerine hakim ekibimizle
tüm Çin coğrafyasında, profesyonel hizmet vermekteyiz.

Bütün büyük firmalar gibi doğrudan Çindeki fabrikalardan ucuza hammadde, yarı mamul ve mal tedariki yaparak yurt içi ve yurt dışı pazarlarda rekabet şansınızı artırabilirsiniz. Hedefimiz Çin’den almayı düşündüğünüz tüm ürünlerde size güvenilir üreticiyi bulmanızda yardımcı olabilmektir.

Çinden ithal etmek istediğiniz ürünleri, birçok üreticiyle irtibata geçerek en uygun fiyatlarla ulaşırız. Sizin için araştırmaları yapar , ürünü bulur, ürün araştırmaları ve fiyat araştırmalarında herhan bir ücret talebinde bulunmayız pazarlıkları ve yazışmaları takip ederiz. Bu sayede sizin adınıza oluşacak zaman kayıplarını, rehberlik masraflarını, seyahat ve konaklama masraflarını engeller, sizin Cin’deki temsilciniz gibi hareket ederiz

Ithal etmek istediginiz ürünün "Detaylı Ürün Araştırma Raporunu", firmamız 7 iş günü içerisinde hazırlayıp, tarafınıza en yakin zamanda ulaştırır.

Ayrıca, Çinden ithal etmek istediğiniz, ürünlerle ilgili tüm araştırmaları ve ticari yazışmaları tamamladıktan sonra tarafınızdan onaylanan ürünü hedef fiyatlarinizi baz alarak, sizin adınıza-sizinle beraber pazarlıklarını yapar ve İstenildiği takdirde numune talebinizi gerçekle
Akyol Dış Tic
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akyol Dış Tic
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: turhan akyol
Adres: mesihpaşa mah aksaray cad no:4 kat:5 laleli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5184736
Web Sitesi: www.akyolchina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akyol Dış Tic firma bilgileri. Akyol Dış Tic adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akyol Dış Tic ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akyol Dış Tic firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.