Al-me;erkek Ayakkabısı,erkek Kundurası Konya

Şirket Hakkında
AL-ME;Konyada ahşap kapı ve amerikan kapı imalatı, mutfak dolabı ve genç odası imalatı, vestiyer ve yatak odası mobilyası imalatı, kalıplık kavak kerestesi satışı, inşaatlık kavak kerestesi, kavak kerestesi kesimi, ayakkabı imalatı, bay ayakkabısı imalatı, erkek kundurası ve merdane ayakkabı imalatı, toptan erkek ayakkabısı satışı, Pvc kapı ve pencere imalatı, Kompen pvc kapı ve pencere imalatı yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Al-me;erkek Ayakkabısı,erkek Kundurası Konya
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
Yetkili Kişi: bekir gökmen
Adres: Marsan Sanayi Sitesi Babayiğit Sokak No: 1 Karatay- KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3423515
Web Sitesi: www.al-me.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Al-me;erkek Ayakkabısı,erkek Kundurası firma bilgileri. Al-me;erkek Ayakkabısı,erkek Kundurası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Al-me;erkek Ayakkabısı,erkek Kundurası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Al-me;erkek Ayakkabısı,erkek Kundurası Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.