Alara

Şirket Hakkında
Biz alara firması olarak ukraynadan her turlu agac urunleri ve duvar kagidi getirmekteyiz. Ayrıca insaat dekorasyon ve mimari anlamda hizmet vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alara
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: münteha
Adres: antalya munteha@yahoo.com ,alaraticaret@hotmail.com 0554 488 79 16
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2302963
Web Sitesi:
Ürünleri
Rusya'dan kendi ithal ettiğimiz 18-21 kalın, huş(birch), logolu veya logosuz, filmli veya filmsiz plywood siparişleriniz için irtibata geçiniz...
Kameriye, çardak, her türlü teras kapatma işleriniz için, ithalatını Rusya ve Ukraynadan kendi yaptığımız malzemeler ve birinci sınıf işçilikle hiz...
kendi üretimimiz olan tv unitelerinin toptan ve perakende satışı başlamıştır... perakende 119tl denbaşlayan fiyatlarla... renk secenekleri mevcuttur.
İlan Talep ve Teklifleri
Rus Plywood
Rusya'dan kendi ithal ettiğimiz 18-21 kalın, huş(birch), logolu veya logosuz, filmli veya filmsiz plywood siparişleriniz için irtibata geçin...
Alara firma bilgileri. Alara adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alara ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alara firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.