Albayrak Tarım

Şirket Hakkında
türkiyenin meshur kuzu kestanesini satıyoruz lezzetli ve organik olan bu kestanyi satışa sunuyoruz sızde arayın sızde sahip olun irtibat numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz(urchins selling famous lamb was delicious and organic turkey with chestnut are offering for sale this has leaked leaked Please call the contact fax number can reach us)
Albayrak Tarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Albayrak Tarım
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: mesih albayrak
Adres: şerefiye mahallesi konut sok düzce
Şehir: Düzce
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 4817351
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Organik Kuzu Kestane
türkiyenin sadece karadeniz bölgesinde yetişen ve düzcede bulunan organik kuzu kestanesi siz değerli müşterilerimziin hizmetindedir bu kestanenşn ...
Kuzu Kestane
türkiyenin incisi olan ve sadece karadenizde yetişen kuzu kestaneye sizde sahip olabilirsiniz uygun fiyat kaliteli hizmet ile organik kuzu kestanemi...
Albayrak Tarım firma bilgileri. Albayrak Tarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Albayrak Tarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Albayrak Tarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.