Alesta Hukuk Ve Danışmanlık Ofisi

Şirket Hakkında
Türkiye’de ve yurt dışında akademik çalışmaları bulunan, ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarda bulunmuş Dr. Yakup Gönen’in öncülüğünde, Ankara’da kurulmuş olan Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, tecrübeli hukukçular ile müvekkillerine ulusal ve uluslararası alanda avukatlık ve danışmanlık hizmet vermektedir. Alesta Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, çalışma alanlarına dair saha tecrübelerini, ulusal ve uluslararası akademik çalışmalarla geliştirmiş, konusunda uzman çalışma ekibi ile çözüm odaklı hizmet anlayışını benimsemektedir. Alanında uzman avukatlarla çalışmaktadır. Alesta Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, hukukun yeni gelişen branşlarında da kendisini yenilemek için sürekli ve yoğun çaba sarf etmektedir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alesta Hukuk Ve Danışmanlık Ofisi
Sektörü: Hizmet » Hukuk
Yetkili Kişi: Yakup Gönen
Adres: Maltepe Mahallesi Şehit Daniş Tunaligil Sokak No: 2/27 Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3424230
Web Sitesi: https://alestahukuk.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alesta Hukuk Ve firma bilgileri. Alesta Hukuk Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alesta Hukuk Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alesta Hukuk Ve Danışmanlık Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.