Alfa Haber Ajansı

Şirket Hakkında
MARKASINI DAHA GÜÇLÜ DUYURMAK İSTEYEN İŞLETMELER İÇİN TAM HİZMET AJANS
Müşterilerimizle sağlam ilişkiler kurmayı ve birlikte yepyeni fikirlere ulaşmayı ilke ediniyoruz. Yüz yüze iletişimin önemini çok iyi biliyor ve müşterilerimize markalarına değer katacak yaratıcı iletişim çözümleri sunuyoruz.
Fark İçin, Fark Edilmek İçin... Aradığınız Ajans
Markanın gereksinimlerine göre öngörü, planlama, yaratım, yazım, grafik tasarım, grafik uygulama, müşteri ilişkileri, tanıtım ve organizasyon hizmetlerimizle bütünleşik tam hizmet ajansınız olarak yanınızdayız.
Alfa Haber ve Reklam Ajansın önceliği müşterilerinin marka değerlerini, satış ve karlılığını arttırmaktır, yaratıcılığımızı, sanat kalitemizi, teknolojiye hakimiyetimizi ancak bu amaçlar uğruna kullanırız. Her markanın farklı olduğunu ve farklı markaların farklı pazarlama ihtiyaçlarının olduğunu biliyoruz ve her birine eşsiz çözümler üretiyoruz. Bizimle her zaman iletişim kurabilirsiniz.
Hizmetlerimiz:
* Medya Planlama
* Reklam Kampanyaları
* Web Tasarım ve Yazılım
* Sosyal Medya Yönetimi
* Kurumsal Kimlik
* Prodüksiyon
* Kurumsal PR
* SEO
* Basılı Yayın
* İçerik Yönetimi
Alfa Haber Ajansı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alfa Haber Ajansı
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Yayıncılık
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
Yetkili Kişi: Alfa Haber Ajansı
Adres: Strazburg Cad.10/9
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 9950501
Web Sitesi: www.alfahaberajansi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alfa Haber Ajansı firma bilgileri. Alfa Haber Ajansı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alfa Haber Ajansı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alfa Haber Ajansı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-06-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.