Ali Şengören Süt Ürünleri

"SÜTÜN EN İYİ HALİ"

Şirket Hakkında
Şirketimiz uzun yıllardan bu yana Ezine bölgesinde Ezine peyniri üretmekte ve bunu gerek bölge içinde gerekse yurt içinde satışa sunmaktadır. Şirketimizin şu an ki ana faaliyetleri Ezine peyniri üretimi, pazarlama, zeytinyağı üretimi ve Ezine peynirinin yan ürünü olarak lor ve krema üretimidir.1941yılından beri şirketimiz tarafından Ezine peyniri üretimi yapılmaktadır.
Şirketimiz ilk kuruluş yılında hammaddeye yakınlık ve Ezine Peynirinin yöresel bir peynir oluşu sebebiyle mevcut tesis alanına kurulmuş ve daha sonraki yıllarda da yine aynı sebeplerden ötürü yeri değiştirilmemiştir.Şirketimiz Ezine peynirini ilk üreten firmalardandır.en eski firma dır.
Firmamızın hedefleri; modern ekipmanlarla AB standartlarında Yöresel Ezine Peyniri ve inek peyniri üretmek , Organik ezine peyniri üretmek, kaşar peyniri, tulum peyniri , yoğurt gibi yan ürünlerdede üretim yapmak, kapasiteyi yeterli şekilde arttırmak, taleplere yetecek üretimi sağlamak
Ali Şengören Süt
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ali Şengören Süt Ürünleri
Sektörü: Gıda / Tarım » Süt / Süt Ürünleri
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Zeytin
Yetkili Kişi: Ali Şengören
Adres: Çanakkale
Şehir: Çanakkale
Ülke: Türkiye
Telefon: (286) - 6181415
Web Sitesi: http://www.sengoren.com
Ürünleri
EZİNE PEYNİRİ , TÜRKİYEDE 1 NUMARALI PEYNİRDİR.VE BU PEYNİRİ İLK ÜRETEN FİRMAYIZ.KOYUN, KEÇİ, İNEK SÜTÜ KARIŞIMINDAN YAPILIR.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ali Şengören Süt firma bilgileri. Ali Şengören Süt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ali Şengören Süt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ali Şengören Süt Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.