Alısasunrıse S:a

"cavendish muzu"

Şirket Hakkında
ekvador guayaquilde bulunan bir sirketis alisasunrise s.a muz hüredimi yapmakdayis uzun yillar kalideli ve uygun fiyatlarla her isdenilen ülkeye ve liman teslim fob veya cif olarak hen az bir kondeiner 100 kondeiner 19.2 kg bir box bir kondeiner 1080 boxes muzun yani sira ananasda bulunmakdadir isdenildihinde musderilerimiz guayaquile sirkedimisi görmeye gelebilir misafirimis ola bilir almanca ingilisce italyanca ispanyolca ve türkce konusan expetlerimiz bullunmakdadir
Alısasunrıse S:a
Ürün-Hizmetleri Hakkında
alisasunrise bir ekvator firmasidir musderilerimise kalideli uygun fiyatlarla her isdenilen ülkeye ve liman teslim edilir italyanca almanca ispanyolca ingilisce ve türkce konusan elemanlarimis bulunmakdadir isdenildihinde musderilerimiz ekvatora gelim firmamisi ziyaret edebilir
İletişim Bilgileri
Firma: Alısasunrıse S:a
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Kurutulmuş Meyve
Yetkili Kişi: roberto
Adres: piso office 505 Guayaquil Ecuador
Şehir: guayaquil
Ülke: Türkiye
Telefon: (421) - 5804041
Web Sitesi: www.alisa-sunrise.ec
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alısasunrıse S:a firma bilgileri. Alısasunrıse S:a adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alısasunrıse S:a ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alısasunrıse S:a firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.