Alita Designoffice

Şirket Hakkında
alita DESIGNOFFICE hayatınıza yön vermeye devam ediyor.
Yeni tasarım ürünleri ile beklentilerinizi karşılamakla kalmayıp, sizi huzur ve rahatlığın sıcaklığı ile baş başa bırakıyor.
Bir an düşünün iş yerine geldiğiniz zaman size evdeki huzuru verebilecek evdeki sıcaklığı hissettirebilecek mobilyalarınızdan başka ne olabilir ki?
Stres dolu bir iş gününden sizi uzaklaştırmak için biz alita DESIGNOFFICE olarak yanınızda olmaya söz veriyoruz. Siz isteyin biz rahat ettirelim.
Yeni ürünlerimizle geleceğe açılan bir pencere yaratmak niyetindeyiz. En keskin hatlar en göz alıcı renkler alita DESIGNOFFICE bünyesinde buluştu.


alita DESIGNOFFICE yarına açılan kapı…..
Alita Designoffice
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alita Designoffice
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: ercüment gülpınar
Adres: R. tagoera 46/A yıldız çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 9262512
Web Sitesi: www.alitadesignoffice.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bütün Büro Mobilyalarınız Koltuklarınız Bekleme Gruplarınız Okul Sıralarınız Aklınıza Gelebilecek Herşey Alita Bünyesinde
alita DESIGNOFFICE hayatınıza yön vermeye devam ediyor. Yeni tasarım ürünleri ile beklentilerinizi karşılamakla kalmayıp, sizi huzur ve rahatlığın ...
Alita Designoffice firma bilgileri. Alita Designoffice adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alita Designoffice ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alita Designoffice firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.