Alkalı Su Arıtma Ankara

Şirket Hakkında
Su arıtma sektöründe Türkiye genelinde faaliyet gösteren, Ankara merkez’li firmamız, kaliteli, hızlı ve zamanında hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Su arıtma cihazları satışı, endüstriyel su arıtma cihazları satışı, teknik servis, filtre değişimi ve su arıtma cihazı bakımı alanında hizmet vermektedir.

Tecrübeli ve alanında profesyonel ekibimizle satış, montaj, devreye alma, satış sonrası teknik servis hizmetleri vermekteyiz. Bununla birlikte her marka su arıtma cihazlarının bakım, onarım ve filtre değişim hizmetlerini de bünyemizde barındırmaktayız.
Alkalı Su Arıtma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alkalı Su Arıtma Ankara
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Murat Korkmaz
Adres: Adnan Kahveci Cad. No: 82 Keçiören / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 7184217
Web Sitesi: http://www.nmsuaritma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alkalı Su Arıtma firma bilgileri. Alkalı Su Arıtma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alkalı Su Arıtma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alkalı Su Arıtma Ankara firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.