Alkomeks Makina Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Alkomeks, ülkemizin ilk ve tek punch takımları konusunda uzmanlaşmış firmasıdır.Alkomeks 2003 yılından beri Mate Precision Tooling (Amerika) firmasının tek yetkili Türkiye mümessilidir.Hızlı Teslimat, profesyonel hizmet sloganıyla yola çıkan Alkomeks ;Finn Power, Euromac, Amada, Trumpf, Tailift, Murata Wiedemann, Boshert, Durma, LVD, MVD İnan, Danobat, ve Salvagnini marka punch tezgahlarının tümüne takım hizmeti verebilmektedir. Konusunda uzmanlaşmış müşteri hizmetleri sorumluları, form takımları ve takım problemleri konusunda teknik destek veren uygulama mühendisleri ile Alkomeks çok geniş bir müşteri portföyüne sahiptir. Türkiye çapında uyguladığı sabit fiyat politikalarıyla, sattığı herbir takımın arkasında durarak ve zamanında teslimat ilkesiyle bugün Alkomeks sektörün konusunda lider firmasıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alkomeks Makina Tic.ltd.şti
Sektörü: Makina » Takım Tezgahları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: NUMAN AKYILMAZ
Adres: KİREMİTDERE CAD. NO:32 BEYKOZ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4137677
Faks: (216) - 4252341
Web Sitesi: http://www.alkomeks.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alkomeks Makina Tic.ltd.şti firma bilgileri. Alkomeks Makina Tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alkomeks Makina Tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alkomeks Makina Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.