Alp Elektrik

Şirket Hakkında
METABO, Wacker, Fimer, HasMak, Super EGO, Jet, Galilee, Sial gibi markaların yetkili servisi olan firmamız; bu markaların haricinde; Bosch, DeWalt, Black&Decker, HILTI, Hitachi, Ryobi, Milwaukee, Rupes, Felisatti, Stayer, Proter, Max-Extra, Crown, Casals, Einhell, Krafttek, AEG gibi markaların da özel servisidir. Her tür elektrikli el aleti tamiri (matkap, pnömatik matkap, şarzlı matkap, vidalama, taşlama, avuç içi taşlama, planya, dekopaj, kırıcı, delici, daire testere, sunta kesme, profil kesme, titreşimli zımpara, tank zımpara, vibratör, yüksek frekans konvertör, manyetik matkap, karot, vs.), ile hizmetinizdedir. Her tür ve büyüklükteki motorların sarımı ve revizyon işleri ile de hizmetinizdeyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alp Elektrik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrikli Aletler
Yetkili Kişi: mustafa alpsoy
Adres: tersane cd.abdulselah sk.bilgin han no:5 karaköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2535881
Web Sitesi: www.alp-elektrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alp Elektrik firma bilgileri. Alp Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alp Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alp Elektrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.