Alpper Teknik-mehmet Kılınç

Şirket Hakkında
ALPPER TEKNİK

Firmamız; TUNGALOY Avrupa Yakası Bölge Bayiliğini yapmaktadır. TUNGALOY firmasının geniş ürün yelpazesini bünyesinde barındıran firmamız aynı zamanda Teknik hırdavat talep ve ihiyaçlarınızı karşılıklı güven anlayışı esasına dayanan ticari anlayışı ile ticari faaliyetini sayın müşterilerimizin çıkarları doğrultusunda sürdürmektedir.

Konusunda uzmanlaşmış tecrübeli personeli ile ihitiyaçlarınıza en uygun çözümleri üreten firmamız sonucu ne olursa olsun müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Alpper Teknik-mehmet Kılınç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alpper Teknik-mehmet Kılınç
Sektörü: Maden ve Metal » Torna / Tesviye
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Mehmet Kılınç
Adres: Rami Kışla Cad. Apek Üretmen İş Merkezi C Blok No:168 topçular-eyüp
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6120442
Web Sitesi: http://www.alpperteknik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alpper Teknik-mehmet Kılınç firma bilgileri. Alpper Teknik-mehmet Kılınç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alpper Teknik-mehmet Kılınç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alpper Teknik-mehmet Kılınç firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.