Alternatif Vinç Sanayi

Şirket Hakkında

Fevziçakmak mah.zonguldak sokak no:4/b
Pendik İSTANBUL
Tel:0216 397 6045 Fax:0216 397 9434
Web :www.alternatifvinc.net
E posta:info@alternatifvinc.net


ALTERNATİF VİNÇ SANAYİ FİRMA TANITIM BİLGİSİ



AÇIKLAMA : Bir sanayi kuruluşunun komple “vinç sisteminin” firmamız tarafından devreye alınmasının yanı sıra, orta ölçekli sanayinin;yalnız kaldırma makinesi ve ekipmanlarına olan ihtiyaçlarına da cevap verebilmektedir.Söz konusu kaldırma makinelerinin (vinçlerin) çalışacağı çelik yapının da projelendirilmesi konusunda firmamız müşterilerimize destek olabilmektedir.

Bu konuda ALTERNATİF VİNÇ ülkemizde vinç sektöründe faaliyet gösteren işletmeler ile işbirliği yapmakta ve o işletmelere kaldırma makineleri ve ekipmanları sağlamaktadır.

FREN ; Elektromanyetik diskli fren ;(220 v) (24 v) vincin çalışma sınıfına göre farklı boyutlarda bobin ve uzun ömürlü balata ile elektrik motoru arkasında yer almaktadır.

KALDIRMA MOTORU ; Gamak marka yerli üretim tek devirli elektrik motorları, isteğe ve çalışma şartlarına bağlı olarak invertör (hız kontrol sürücüsü) yardımı ile çift devirli ve yumuşak kalkış-duruşlu olarak çalıştırılabilmektedir.

TAMBUR ; Düşük devirlerde yüksek tonaja dayanıklı yük rulmanları ile yataklanarak, kanca en alt seviyesinde iken en az 3 yiv halat sarımlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

REDÜKTÖR ; Kaldırma grubu redüktörü planet sistem olup, dişli organlarının tümü ısıl işlem görmüş olan sementasyon malzemesinden imal e
Alternatif Vinç Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
standart vinç sistemleri ve özel üretim vinçler

FİYATLARIMIZI DEĞERLENDİRMEDEN VİNÇ ALMAYIN!..........
İletişim Bilgileri
Firma: Alternatif Vinç Sanayi
Sektörü: Makina » Makina Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ali çakır
Adres: fevziçakmak mahallesi zonguldak sokak no:4/b Pendik / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3976045
Web Sitesi: www.alternatifvinc.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alternatif Vinç Sanayi firma bilgileri. Alternatif Vinç Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alternatif Vinç Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alternatif Vinç Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.