Altex Steel

Şirket Hakkında
Şirketin temel çalışma alanı, Çin, Kore, Hindistan, Tayvan ve Japonyadan (Asya bölgesi) çelikle birlikte endüstriyel ekipmanların üretimi ve ihracatı üzerinedir.
ALTEX STEEL dinamik şekilde gelişen, kârının çoğunu yeni faaliyetlerin ve yeni pazar bölgelerinin geliştirilmesine yatıran bir şirkettir. ALTEX STEEL üretim hacmi, ürün kalitesi, ürün çeşitliliği ve satışında her zaman lider konumda kalmanın yollarını aramaktadır. ALTEX STEEL Rusyadaki bölgesel şube ağının geliştirilmesinde, Ukrayna, Kazakistan, Belarus ve Avrupada. temsilcilikler açılması konusunda etkin olarak çalışmaktadır.
Altex Steel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çin, Kore ve Hindistan Menşeli Sıcak Daldırma Galvanizli Çelik Rulolar, Çin, Kore ve Hindistan Menşeli Sıcak Daldırma Galvanizli Çelik Sac Levhalar, Çin, Kore ve Hindistan Menşeli Sıcak Daldırma Galvanizli Çelik Şeritler, Çin, Kore ve Hindistan Menşeli Polimer Kaplı Sıcak Daldırma Galvanizli Çelik, Çin, Kore ve Hindistan Menşeli Alüminyum Kaplı ve Galvanizli Haddelenmiş Çelik Rulolar, Çin, Kore ve Hindistan Menşeli Alüminyum Kaplı ve Galvanizli Haddelenmiş Çelik Sac Levhalar, Çin, Kore ve Hindistan Menşeli Polimer Kaplamalı Alüminyum Kaplı ve Galvanizli Haddelenmiş Çelik.
İletişim Bilgileri
Firma: Altex Steel
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: Michael Moray
Adres: str. 768 Bl, Pucheng rd.,
Şehir: Shanghai
Ülke: China
Telefon: (130) - 6170289
Web Sitesi: http://www.altexsteel.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Altex Steel firma bilgileri. Altex Steel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Altex Steel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Altex Steel firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.