Altınkahke

"Tarifsiz Lezzetler"

Şirket Hakkında
Altınkahke, Yalova ili Sahil Mah. Okul sk No:4 Çiftlikköy/Yalova adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Hilmi Durutaş dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimiz 2009 senesi itibari ile Bedrettin Gençten Gıda Turizm Nakliyat Sanayi Limited Şirketi olarak Altınkahke ve Kahkebey markaları ile Yalova ilinde faaliyete başlamıştır. Ana faaliyet alanımız kurabiye ve kahke imalatıdır. Perakende satış noktaları için "bakkal, market, benzin istasyonu vb." 400 gramlık sızdırmaz ve hava almayan kutularda toptan satış için "Fırın, pastane vb."3 kilogramlık karton kutu ambalajda dökme mamul olmak üzere iki segmentte satışa sunulmaktadır. Tatlı ve tuzlu olmak üzere şu an için 30 ürün çeşidimiz bulunmaktadır.Günlük üretim kapasitemiz şu anda 4000 kilogramdır.

Bizlerle çalışmak isteyen yerli yabancı bütün firmaların tekliflerini bekliyoruz.

tel: (+90) 226 352 43 45 fax: (+90) 226 352 43 23
İletişim Bilgileri
Firma: Altınkahke
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
Yetkili Kişi: Hilmi Durutaş
Adres: Sahil Mah. Okul sk No:4 Çiftlikköy/Yalova
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (226) - 3524345
Faks: (226) - 3524323
Web Sitesi: www.altinkahke.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Şirketimiz 2009 senesi itibari ile Bedrettin Gençten Gıda Turizm Nakliyat Sanayi Limited Şirketi olarak Altınkahke ve Kahkebey markaları ile Yalova il...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Altınkahke firma bilgileri. Altınkahke adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Altınkahke ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Altınkahke firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.