Altınyaldız Uzay Sistem Konstrüksiyonları San Ve Tic Ltd.

Şirket Hakkında
Altınyaldız Uzay Sistem Konstrüksiyonlar San. ve Tic. Ltd. Şti. kuruluşundan bu yana Uzay Kafes Sistemleri’nin mühendislik, tasarım, üretim ve montajında uzmanlaşmıştır. 1970 yılında kurulan diğer şirketimiz Altınyaldız Mühendislik Müşavirlik Ltd. Ştinin proje ve dizayn desteği ile hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok önemli Uzay Kafes Sistem projesi hayata geçirilmiştir.

FIDIC (Federation of Consulting Engineers) ve FCIC (Federation of Consultants from Islamic Countries) üyesi olan şirketimiz, Avrupa Standartlarındaki üretimi ile bir çok formda Uzay Kafes Sistem’in tasarım, üretim ve montajını yapabilmektedir.

10.000 m2 lik alanda kurulmuş ve en son teknoloji ile donatılmış olan İstanbul, Şekerpinar’daki fabrikamızda yıllık 1.000.000 m2 üretim kapasitesi olan şirketimiz, imal edilen Uzay Kafes Sistem elemanlarını (çubuklar, küreler, somunlar ve civatalar) bir çok çekme, basınç ve dayanım testlerine tabi tutmakta ve her eleman için Kalite Kontrol belgesi düzenlenmektedir. Kalite Kontrol işlemleri hammadde temininden itibaren üretim ve montajın her aşamasında titizlikle uygulanmaktadır.

Uzay Kafes Sistem projelerinde, Türkiyede ilk defa 90 metre açıklığı geçen ve alüminyum uzay sistem imalatı başlatan ALTINYALDIZdır. Halen 150 metre açıklıklı yapıların taslak çalışmaları devam etmekte olup, 130 metre üzerindeki kubbelerin dizayn ve imalatına da çok yakında başlanacaktır.

Daha ön tasarım aşamasından başlayarak müşterilerimize tasarım, üretim, nakliye ve montaj aşamalarında tam kapsamlı bir hizmet sunmaktayız.

Gelecekteki inşaat projelerinizde partneriniz ve destek ekibiniz olmaktan mutluluk ve onur duyarız.
Altınyaldız Uzay Sistem
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Türkiye de Uzay Kafes Sistemleri ilk kez tasarlayan ve üreten Altınyaldız Türkiye’de Uzay Kafes Sistemler konusunda lider konumundadır ve dünyada da önemli aktörler arasındadır. 40 yıllık Uzay Kafes Sistemleri tasarım ve inşaatı tecrübemizle yurtiçinde ve uluslar arası alanlarda çok sayıda dikkat çekici projeye imzamızı atmış bulunuyoruz.

Tecrübe ve üretim kabiliyetimiz arttıkça yeni projeler için yeni ortaklıklar ve işbirlikleri arayışına girmiş bulunuyoruz

Uzay Kafes Sistemleri konusunda aşağıdaki konularda hizmet sunuyoruz;
• Ön tasarım, taslak
• Tasarım
• Üretim
• Nakliye
• Montaj
• Bakım
Çalıştığımız üretim ve tasarım formları;
• İki veya üç katmanlı yatay çatılar
• Beşik tonoz, Kemer tonoz yapılar
• Kubbeli yapılar
• Piramitler
• Köprüler
• Kuleler
• Sundurmalar
• Kompleks formlar
Aşağıda firmamızla ilgili kısa tanıtım yazısı bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi için lütfen internet sitemizi ziyaret edin veya bizimle irtibat kurmaktan çekinmeyin. Uzmanlık alanımızdaki her türlü sorunuzu cevaplamaktan mutluluk duyacağız.

www.altinyaldiz.com.tr www.youtube.com/Altinyaldiz
İletişim Bilgileri
Firma: Altınyaldız Uzay Sistem Konstrüksiyonları San Ve Tic Ltd.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
Yetkili Kişi: tolga işsever
Adres: teşvikiye cad. ikbal iş mrk kat:5 d:23 şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2618448
Faks: (212) - 2588109
Web Sitesi: http://www.altinyaldiz.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Altınyaldız Uzay Sistem firma bilgileri. Altınyaldız Uzay Sistem adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Altınyaldız Uzay Sistem ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Altınyaldız Uzay Sistem Konstrüksiyonları San Ve Tic Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.