Altun Ambalaj San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI tarafından tehlikeli atıkların geri kazanımı konusunda çalışma lisansı almış ve faaliyetlerini bu izin çerçevesinde icra etmektedir.
Sanayi kuruluşlarının üretim faaliyetleri sonucunda bünyelerinde oluşan ve atık kapsamına giren ''sac varil , plastik varil/bidon ve İBC tank'' ları bu atık üreticisi kurulaşlardan lisanslı araçlarımızla yerinden alıyor ve tesisimize getiriyoruz.Ardından konusunda uzman kadromuzla bu ambalajları türlerine göre ayrıştırarak temizleme işleminden geçiriyoruz.Bu yenilenen ürünler tekrar sanayi kuruluşlarının hizmetine sunulmaktadır.
35 senelik deneyime sahip olan firmamız faalitlerini 5.000 metrekare kapalı alana sahip tesisinde ve 40 kişilik uzman kadrosuyla sürdürmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Altun Ambalaj San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: RAMAZAN ALTUN
Adres: S.S. MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER KOOPERATİFİ DEFNE SOKSK NO:10 ÇAYIROVA
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6582003
Web Sitesi: www.altunambalaj.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Altun Ambalaj San.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Altun Ambalaj San.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Altun Ambalaj San.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Altun Ambalaj San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.