Altuncu Trading Company

Şirket Hakkında
E-Sigara Nedir?




e-sigara sağlığa zararsız, %100 gerçekçi bir sigara simülatörüdür. Şu anda kullandığınız sigaranın her şeyini taklit eder.

Yapılan tahlillere göre sigara ve sigara dumanında 4000’den fazla zararlı madde tespit edilmiştir. Bunların başlıca bilinenleri katran, tar, karbon monoksittir.


e-sigara’nın teknolojisi ?

e-sigara uzun süren araştırma-geliştirme çalışmalarından sonra, büyük bir teknoloji geliştirme firması olan ANTİ SİGARA tarafından bulunmuştur. Ardından ileri teknoloji ile çok kaliteli malzemelerden üretilmiştir. e-sigara üç ana parçadan oluşur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Altuncu Trading Company
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Aybike Altuncu
Adres: Emlak Cd. Park Sk. 203D Blok D:2 Mimaroba / Buyukcekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 4284867
Faks: (212) - 8638636
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Altuncu Trading Company firma bilgileri. Altuncu Trading Company adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Altuncu Trading Company ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Altuncu Trading Company firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-10-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.