Amg Teknik Servis

Şirket Hakkında
Klima kullanan bir çok kimse bilir ki hem iç ünite hem de dış ünite de denilen kompresörün olduğu sistemin toz toprak egzoz dumanı her türlü haşere böcek vs için dış ortamdan gelen havayı temizler. Bu temizleme sırasında cihaz kirlenme olarak aşırı yük alır ve temizliğe ihtiyaç duyulur. Daikin Servis tarafından yapılan klima bakımı dediğimiz uygulamada basitçe bu ağır yükten kurtulma ve sistemi rahatlama olarak adlandırabilir. İç ünitede soğutma esnasında yoğun nem alımı sonucunda ortaya klima ısı eşanjöründe yoğuşma olur. Fan ve evap yüzeyleri ıslanarak toz partikülleri ve bakterilerin buraya yapışmasına neden olur. Bu yapışma sonucunda oluşan mantar ve küfler nedeniyle klimamızın kötü koku yaymasını neden olur. İyi bir bakım sonucunda yerleşik mantarların sebep olacağı hastalıkların da önüne geçmiş oluruz. Asıl olarak baktığımızda hem klimamız hem de klimadan faydalanan canlıların göreceği zararın yaratacağı ek maliyetler klima bakımından tasarrufa gitmenin ne kadar yanlış olacağını bize izah etmektedir. Klimanız Daikin marka ise bakımsızlık size yüksek maliyetler ile klima servisi onarım sorunları çıkartmasın.
Amg Teknik Servis
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Amg Teknik Servis
Sektörü: Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: Caner Bayder
Adres: Osmanpasa Cd No 11 C Avcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4226076
Web Sitesi: https://www.daikin.acilservishizmeti.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Amg Teknik Servis firma bilgileri. Amg Teknik Servis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Amg Teknik Servis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Amg Teknik Servis firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.