Anatolia Kimya

Şirket Hakkında
Firmamız Anatolia Kimya, kimya sektöründe , Çevre ve Halk sağlığı , Klor ve Klorlama sistemleri uzun yıllar tecrübe ve bilgi birikimine sahip deneyimli ve uzman kimya mühendislerinden oluşan kadrosu ile, 2016 yılının başlarında Adana’da kurulmuştur. Firmamız Anatolia Kimya, kurulduğu günden bugüne, uzmanlık alanını oluşturan ürünlerin Türkiye’de ticaret ve dağıtımını yapmaktadır. Gerek doğrudan depo satışları gerekse proforma satışlarımız ile siz sayın müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Anatolia Kimya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
- Gaz Klorlama Sistemleri
- HAVUZ TUZ ELEKTROLIZ CİHAZLARI ( Tuz – Klor Jeneratörleri )
- Kimyasal Birimlerinin Tasarımı
- SODYUMHİPOKLORİT JENERATÖRLERİ
- Tuz - Klor Jeneratörleri
İletişim Bilgileri
Firma: Anatolia Kimya
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Ali Mohajerani
Adres: Ataturk Cad , Mimar Semih Rustem Is Merkezi , Kat : 8 , Seyhan / Adana
Şehir: Adana
Ülke: Turkey
Telefon: (537) - 9301818
Web Sitesi: www.anatoliakimya.com
Ürünleri
Klor Gazı Kaçak Dedektörleri • For use with chlorine gas, chlorine dioxide and ozone • Compact wall casing • Up to 2 sensors • Controlled by a m...
ALFA modeli : ( klor dozaj pompası ) KAPASİTE :0 - 2 KG / H
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anatolia Kimya firma bilgileri. Anatolia Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anatolia Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anatolia Kimya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.