Anatolia Ticaret

Şirket Hakkında
2011 de kurulan firmamız TV, Radyo ve İnternet üzerinden toptan ve perakende satış amacıyla kurulmuştur.

Güven istenmez, kazanılır, sloganımızla müşterilerimize en kaliteli, en seçkin ürünleri en iyi fiyata vermek için ürün portföyümüzü genişletmeye çalışıyoruz.

Bir Manisa’ lı olarak seçtiğimiz ilk ürün Mesir Macunu dur. 1540 yılından beri üretilen bu şifalı Türk macununu taklit ürünlerinden korumayı, tüketiciye orjinal, kaliteli Mesir Macunu ve mesir macunlu ürünleri en iyi fiyata ulaştırabilmeyi amaçlıyoruz. Bu bağlamda toptanmesirmacunu.com websitemizde en seçkin üreticilerin ürünlerine kolaylıkla ulaşabileceksiniz.
Anatolia Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Anatolia Ticaret
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: Yalçın Elik
Adres: Kaynak Mh. 4005 Sk. No:11/15
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 2263331
Web Sitesi: http://toptanmesirmacunu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anatolia Ticaret firma bilgileri. Anatolia Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anatolia Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anatolia Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.