Anc Barkod Sistemleri Ve Etiket Sanayii

Şirket Hakkında
Firmamız Kağıt etiket başta olmak üzere tüm etiket çeşitlerinin üretimini yaparak müşterilerimizin ihtiyaçlarını en kısa sürede kaliteye taviz vermeden ve uygun şartlarda çözüme ulaştırmak ilkesi ile hareket eden bir barkod etiket firmasıdır.

Barkod etiketlerinin yanı sıra aynı sektörde yürüyen, barkod baskılarında kullanılan " RİBBON " ürünlerini de bünyemizce ithal etmek suretiyle en uygun fiyatlarda müşterilerimize sunmaktayız.

Anc Barkod Etiket olarak siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını 1. ilkemiz olarak işinizin aksamamasını sağlamak için buradayız.
Anc Barkod Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Anc Barkod Sistemleri Ve Etiket Sanayii
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Baskı
İkincil Sektörü:Ambalaj » Kağıt Ambalaj
Yetkili Kişi: İsmail Çikin
Adres: Altınova Mah. Kuru Sok. No :27 / A Osmangazi / Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3612821
Web Sitesi: www.ancbarkod.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anc Barkod Sistemleri firma bilgileri. Anc Barkod Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anc Barkod Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anc Barkod Sistemleri Ve Etiket Sanayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.