Anka Eğlence Sistemleri

Şirket Hakkında
Türkiyede ilk olarak işletme tarzı gayet sağlam bir şekilde akülü araba üreten tek yerli firma olan Anka Eğlence Sistemleri İşletmecilere yepyeni ürünler sunmaya devam ediyor. Yurt dışında işletmecileri iyi para kazandıran ürünleri türkiyedeki müşterilerine suna Anka Eğlence Sistemleri satışlarını www.ankatrambolin.com ve www.trambolini.com adresinden yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Anka Eğlence Sistemleri
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Oyun Makineleri
Yetkili Kişi: ibrahim duman
Adres: 75. yıl mahallesi 5305 sk no :89
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (236) - 2330607
Web Sitesi: www.trambolini.com
Ürünleri
Türkiyede ilk olarak işletme tarzı gayet sağlam bir şekilde akülü araba üreten tek yerli firma olan Anka Eğlence Sistemleri İşletmecilere yepyeni ürün...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anka Eğlence Sistemleri firma bilgileri. Anka Eğlence Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anka Eğlence Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anka Eğlence Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.