Ankajen Enerji Makineleri

Şirket Hakkında
Dizel Jeneratörler bakım-onarım-dizel motor ve alternatör revizyonu, 7/24 teknik servis hizmetleri; ses / ısı izolasyonlu kabin ve konteyner imalatı, ana yakıt tankları ve bu tanklar için manuel-otomatik dolum sistemleri imalatı, ışıldak kuleleri, super silencer susturucu sistemler üretimi, ATS, SCADA uyumlu PLC kontrollü senkronizasyon ve kuvvet panoları, yük alma-yük atma şebeke-jeneratör yük dağıtım panoları imalatı; OG/AG ve OG/OG transformatör revizyonu, sargı ve tank/kazan imalatı; dizel-elektrikli kompresörlerin bakım-onarım ve revizyonu; dizel ve elektrikli pompa bakım onarım ve komple revizyonu; elektrik sistemleri montaj-demontaj, test ve işletmeye alma, projelendirme ve mühendislik hizmetleri, ikinci el alım satım merkezi olarak hizmet veriyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankajen Enerji Makineleri
Sektörü: Enerji » Jeneratör
İkincil Sektörü:Enerji » Transformatör
Yetkili Kişi: Adem Bahar
Adres: İVORGSAN 88 Oto Sanayi Sitesi 1. Bölge 754. Sokak No:13 YENİMAHALLE
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3953669
Web Sitesi: www.ankajen.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankajen Enerji Makineleri firma bilgileri. Ankajen Enerji Makineleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankajen Enerji Makineleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankajen Enerji Makineleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.