Ankara Bahçe Düzenleme

Şirket Hakkında
Ankarabahceduzenleme sitesi altında Firmamız 2002 tarihinde ANKARA da kurulmuştur.2002 yılından bugüne peyzaj mimarlığı konusunda, hakim olduğu profesyonel hizmet anlayışıyla, iç mekan, dış mekan tasarım proje ve uygulama konularında yaratıcılığı, estetik ve fonksiyonelliği tecrübesi ile birlikte müşterilerine hizmet vermektedir.

Faaliyet Konularımız:

Peyzaj projelendirme-tasarım ve uygulama, otomasyon sulama sistemleri, peyzaj aydınlatma projelendirme ve uygulama-süs havuzları, fıskiye aydınlatması, ahşap çalışmalar pergola, deck, kamelya, çit-yapısal peyzaj çocuk uyun gurupları, oturma birimleri vs.
Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere deneyimli yönetim ve uygulama kadrolarımızla villa, avm, hava limanı, oto yol ve toplu konut projeleri yapmaya ve uygulamaya devam etmekteyiz.

Ayrıca Komple anahtar teslim hobi bahçesi yapımı, köy evi yapımı, bahçe ve çevre düzenleme işlerinde profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz.
Ankara Bahçe Düzenleme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Bahçe Düzenleme
Sektörü: İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: Mehmet
Adres: Ankara, Mareşal Çakmak, 06900 Sincan/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3512292
Web Sitesi: http://www.ankarabahceduzenleme.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Bahçe Düzenleme firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Ankara Bahçe Düzenleme firma bilgileri. Ankara Bahçe Düzenleme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Bahçe Düzenleme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Bahçe Düzenleme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.