Ankara Dezenfeksiyon Şirketleri

Şirket Hakkında
ANKARA DEZENFEKTE HİZMETİ
Dezenfeksiyon Şirketleri 0531 781 73 29 Dezenfeksiyon Firmaları

5 Adımda Dogukan Temizlik Dezenfeksiyon Hizmetimiz;

Ortam Dezenfeksiyonu çalışmalarımızın farkı, ULV sisteminin yanı sıra, 5 maddelik (hem bakteri azaltma hemde mikroorganizmaların yok edilmesi) kompleks temizlik ve dezenfeksiyon sistemlerinin kullanılmasıdır.

Dogukan Temizlik Hizmetleri (5 Adımda Dezenfeksiyonlu Temizlik); Corona virüs başta olmak üzere hastalık yapan mikropların uzaklaştırılması yanı sıra bakteri ve virüs gibi mikroorganizmaların yok edilmesini sağlayan sistemleri ile yaklaşık 25 yıldır hizmet vermektedir. Firmamız Dogukan Temizlik Şirketi’nden hizmet alan kişiler, hastalık yapan bakteri ve virüsleri yok etmeye yönelik programlarımızı gayet iyi bilirler. Dogukan Temizlik Firması, geçmişte domuz gribi, sars vs. yanı sıra allerjik etkilere maruz bırakan bir çok bakteri ve virüs tipine karşı mücadele ederken şimdilerde ise corona virüse karşı mücadele vermektedir.
Ankara Dezenfeksiyon Şirketleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Dezenfeksiyon Şirketleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Hasan Ünlü
Adres: Saglık Mahallesi Sağlık Sokak 18/b Sıhhıye Çankaya Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (151) - 1001001
Web Sitesi: https://www.dogukantemizlik.com/ankara-dezenfekte-
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Dezenfeksiyon Şirketleri firma bilgileri. Ankara Dezenfeksiyon Şirketleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Dezenfeksiyon Şirketleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Dezenfeksiyon Şirketleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-12-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.