Ankara Halı Yıkama

Şirket Hakkında
10 yıldır son sistem makine ve deneyimli kadromuzla hizmet sunmanın onurunu yaşıyoruz.Ankara’nın her yerine ücretsiz servisimiz vardır, alınan halılarınız son sistem makinelerle donatılmış fabrikamızda sağlığa uygunluk kurallarına uygun olarak yıkama işlemi yapıldıktan sonra adresinize teslim edilir.
Halı yıkama yapılırken mutlak suretle tecrübeli ve tesisi olan halı yıkama firmalarını tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Evlerde yapılan ve oto yıkama gibi yerlerde yapılan halı yıkama işlemleri halınıza büyük zararlar vermektedir.Halı yıkamada en son teknolojiyi ankarada kullanmaktayız, Ankara halı yıkama şirketi olarak sizlere yardımcı olmak isteriz
Ankara Halı Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Halı Yıkama
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Ofis Temizlik
Yetkili Kişi: akın tatlı
Adres: bayındır 1 sok 22 - 5 kızılay
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4310144
Web Sitesi: www.ankara-haliyikama.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Halı Yıkama firma bilgileri. Ankara Halı Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Halı Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Halı Yıkama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.