Ankara Halı Yıkama

Şirket Hakkında
ANKARADA HALI YIKAMA’NIN ADRESİ. HALI MI YIKATACAKSINIZ HİÇ BİR HALICIYA GÜVENMİYORMUSUNUZ DAHA ÖNCE HALINIZI VERDİNİZ VE PİŞMANMI OLDUNUZ ARTIK DÜŞÜNMENİZE GEREK YOK BİR KERE BİZİ DENEMENİZ YETERLİ YEPYENİ BİR ANLAYIŞLA HALILARINIZI İLK GÜNKÜ GİBİ TEMİZ VE HİJYENİK BİR ŞEKİLDE YIKAYIP SİZE TESLİM EDİYORUZ. SİZ HALINIZI VERDİĞİNİZ TARİHTEN İTİBAREN HALILARINIZ ETKİ HALI VE KOLTUK YAKAMA HİZMETLERİ TARAFINDAN GARANTİ ALTINA ALINIR. KOLTUK YIKAMA , YERİNDE HALI YIKAMA , MI YAPTIRCAKSINIZ. SİZE EN UYGUN FİYAT AVANTAJIYLA EVİNİZDE PROFOSYONEL EKİP VE KADROMUZLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEKTEYİZ. AKLINIZDAKİ SORU İŞARETLERİNE SON UYGUN FİYAT AVANTAJI , ZAMANINDA TESLİM , KALİTELİ HİZMET. SİZDE KAMPANYALARIMIZDAN YARARLANMAK İSTİYORSANIZ SADECE BİR TELEFON YETERLİ ANKARARANIN HER YERİNE ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI. HALILARINIZI ADRESİNİZDEN ALIP TEKRAR ADRESİNİZE TESLİM EDİYORUZ.
SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ…!

İLETİŞİM;

ANKARANIN HER YERİNDEN
A.Haşim Cad. 88/A Dikmen-Çankaya /ANKARA

0 (312) 482 20 01
Ankara Halı Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Halı Yıkama
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: serdar kunta
Adres: A.Haşim Cad. 88/A Dikmen-Çankaya /ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4822001
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Halı Yıkama firma bilgileri. Ankara Halı Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Halı Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Halı Yıkama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.