Ankara Nakliyat

Şirket Hakkında
Taşımacılık sektöründe günümüzde evden eve nakliyat başlı başına önem taşır. Taşınacak eşyanın envanterinin çıkarıldığı ekspertiz çalışmasından, uygun araç seçilmesine, eşyanın paketleme malzemesinden, yükleme ve boşaltılmasına, demontaj ve montaj aşamalarından sigortasına kadar evden eve nakliyat her adımda uzman işidir. Bu konuda iyi araştırma yapılmadan yapılacak tüm işlemler hem eşyaların zarar görmesine, hem iş gücü, zaman ve para kayıplarına sebebiyet verecektir. Eğer depolama yapılacak ise uygun depo alanları, yangın deprem, sel sigortaları, 7/24 güvenlik eleman ve sistemlerinin varlığı, fiziki bina koşullarının uygun olması ve doğru istifleme evden eve nakliyat için vazgeçilmez unsurlardır.
Ankara Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Depo
Yetkili Kişi: ismail
Adres: demetevler 2cd 125/b yenimahalle ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3368154
Web Sitesi: www.ankarakismetnakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Nakliyat firma bilgileri. Ankara Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.