Ankara Özsan Elektrik Mak San Tic Ltd Şt

Şirket Hakkında
1988 yılında kurulan firmamız yılların tecrübesi ve her gün yenisini eklediği referans listesiyle güvenilir ve kaliteli ticaret politikasından ödün vermeden sektöründe örnek teşkil etmektedir. Yenilikleri yakından takip eden şirketimiz dinamik yapısıyla en iyi hizmeti vermenin kararlığındadır. Elektrik ürünleri satışıyla beraber tecrübeli mühendis ve mimarlarımızdan oluşan teknik ekibimizle proje ve taahhüt işlerinde de bir çok başarıya imza atmaktadır. Yüksek gerilim ve orta gelirim projeleri ve uygulamalarının, jeneratör ve trafo montaj ve bakımının, topraklama, ev ve iş yeri tesisatı, , görüntülü diafon sistemleri , proje ve uygulamalarının yanı sıra tecrübeli iç mimarlarımız ve mühendislerimizle eviniz ve iş yeriniz için elektrik-aydınlatma projesi ve uygulaması da yapılmaktadır. Bununla birlikte gerek büyük ve kaliteli markaların bayiliğini yapmamız gerekse bazı ürünlerin ithalatını da bizzat yapmamız bize, uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaşmamızı sağlamaktadır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Özsan Elektrik Mak San Tic Ltd Şt
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
Yetkili Kişi: Ersin Baysan
Adres: Sanayi Caddesi Yurt sokak 1/C Ulus/ ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (321) - 3244784
Web Sitesi: www.ozsanelektrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Özsan Elektrik firma bilgileri. Ankara Özsan Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Özsan Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Özsan Elektrik Mak San Tic Ltd Şt firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.