Ankara Şan Temizlik Şirketleri

Şirket Hakkında
2003 Yılı ve Daha Öncesi 7 Yıllık Tecrübe İle Temizlik Elemanı Olarak Ankara Temizlik Sektöründe Çok Saygın Temizlik Şirketlerinde Çalıştım Daha Sonra Yeterli Tücrebe Sahibi Olduğuma ve Bir Temizlik Şirketi İşletebileğime İnandım ve Böylece 2003 Yılında ANKARA Temizlik Hizmetleri Adı Altında İlk Temizlik Şirketimi Kurdum.
Çok Çalışma İş Azmi ve Saygı Değer Müşterilerimizin Büyük Destekleri ile O Günden Bu Zamana Kadar AnkaraTemizlik Hizmetleri Olarak 5000 İN Üzerinde Müşterilerimizin Hizmetinde Bulunduk.
Şimdi İse Yıl 2010 Siz Sayın Müşterilerimize Hizmet Arzusu İle Sürekli Gelişen Vizyonumuz Kalite , Teknoloji ve Tecrübemiz İle ANKARA ŞAN TEMİZLİK HİZMETLERİ OLARAK* TA Dahada Hizmet Ağımızı Genişletip Emin Adımlarla İlerleyerek Siz Sayın Müşterilerimize İçimizdeki Hizmet Aşkı ile Siz Sayın MÜŞTERİLERİMİZE Hizmet Vermeye Devam Edeceğiz.
SAYIN MÜŞTERİLERİMİZ BU YÖNDE DESTEKLERİNİZE HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VARDIR. BENİM ŞAHŞİ DÜŞÜNCEM İŞ YERİ SAHİBİ OLARAK
SİZ SAYIN MÜŞTERİLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR.

ANKARA TEMİZLİK HİZMETLERİ
ANKARA ŞAN TEMİZLİK HİZMETLERİ
OLARAK İŞ YERİ PRENSİBİMİZ
(HER ZAMAN MEMNUN KALMIŞ MÜŞTERİDİR)


Ankara Şan Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ankara Şan Temizlik Şirketleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Kozmetik Ambalajlama
Yetkili Kişi: hasan ünlüeloğlu
Adres: Dirim Sok 24 /D CEBECİ/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3620221
Web Sitesi: http://www.ankaratemizlik.info
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ankara Şan Temizlik firma bilgileri. Ankara Şan Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ankara Şan Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ankara Şan Temizlik Şirketleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.