Ans Dış Tic.ltd.şti.

"BÜTÜN YAZICI MAKİNALARI İÇİN GARANTİLİ EN EKONOMİK"

Şirket Hakkında
7 yıl önce yalnızca 6 modelle başlayan muadil tonerlerimiz, dünya piyasasındaki ve yurdumuzdaki gelişmeleri de yakından takip edilerek, stoklarımızdaki ürün sayısı yaklaşık olarak 210 model civarındadır. Bu sayıya çıkmamızda yurtdışı ortaklarımızın bize olan yardım ve desteklerini şükranla karşılamaktayız.

Sizler için hazırlamış olduğumuz web sayfamızda sürekli güncellenen ürünlerimizi her an görebileceksiniz ve bize daha rahat ve kolay ulaşabileceksiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Hprint kalite garantisi


Hprint her ürünün satın alma tarihinden itibaren 12 ay süre ile hem malzeme hem işçilik olarak her türlü kusurdan arındırılmış olacağını garanti eder.

Hprint Ürünleri orjinal malzeme imalatçısının (OEM) performansına eşit veya daha yüksek seviyede perfonmansı garanti altına alacak sıkı kalite kontrol standartları çercevesinde imal edilmektedir.


İletişim Bilgileri
Firma: Ans Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: Şakir Gökçe
Adres: Mecidiye Cad. Cevher Apt. No :3 / 7 Mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3566239
Faks: (212) - 3566238
Web Sitesi: http://www.hprint.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ans Dış Tic.ltd.şti. firma bilgileri. Ans Dış Tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ans Dış Tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ans Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.