Antalya Borabey Evden Eve Nakliyat

"antalya evden eve taşımacılık "

Şirket Hakkında
Antalya Borabey Nakliyat ve Taşımacılık Her Türlü Nakliye ve Taşımacılık Konusunda Antalya’da 2007’den itibaren Faliyetlerini Sürdüren Nakliyat Şirketi’dir. Bunun yanı Sıra Kendi öz İradesini Kaybetmemiş Müşteri Potansiyelini %100 Konumlarına Getiren Firmamız Her Türlü Ofis Taşıma, Büro Taşıma, Şehiriçi Nakliyat, Şehirlerarası Nakliyat, Taşımacılık ile Sizlere daha iyi imkan sağlamanın Peşindedir. türkiyenin En Büyük Nakliyat Şirketi olarak Bilinen Borabey Nakliyat yanında Çalıştırdığı Sigortalı Profosyonel Elemanları ile Birlikte Tüm Yaptığı Nakliye ve Taşıma Konusunda Müşteri Teşekkürü alan Markasını Konuşturan Firmaların Başında Gelmektedir ....
Antalya Borabey Evden
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Antalya Borabey Evden Eve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
Yetkili Kişi: Mehmet Borabey
Adres: Tahılpazarı Mah 468 Sokak Bekir Turgay İş Merkezi No:8 Kat:3/36
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3465042
Web Sitesi: www.borabeynakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Antalya Borabey Evden firma bilgileri. Antalya Borabey Evden adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Antalya Borabey Evden ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Antalya Borabey Evden Eve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.