Antalya Çiçekçilik

"ANTALYA ÇİÇEKÇİLİK"

Şirket Hakkında
Antalya Çiçek Ldt. Şti.Görevimiz; Dinamik Bir Ekip Çalışması İle Hızlı , Rekabetçi Ve Müşterilerimizin Beklentilerini Karşılayan Hizmetler Sunmaktır.
Hedef Alanımız , Yalnızca Bulunduğumuz Şehir Veya Ülke Değil Tüm Dünyadır.
Global Ticaret Hayatında Entegre Bilgi Teknolojimizin Getirdiği Olanaklarla çiçekçilik Sektöründe Lider Olma Hedefimizin Gerçekleşmekte Olduğunu Görüyoruz.
Vizyonumuz; Tasarımını Yaptığı Yeni Operasyonel Yöntemler Sayesinde , Kaliteli Ve Yenilikçi Servisleri İle , Birinci Sınıf Bir Dünya Şirketi Olmayı Hedeflemektedir.
21 Nci Yüzyıl`ın Evrensel Ticaret Hayatında Bir Numara Olabilmek İçin , Tüm Müşterilerimizin İstek Ve İhtiyaçlarını Karşılayacak Ürünler , Hizmetler Ve Pazar Stratejileri Sunmaya Devam Etmektedir.
Çalışanlarımıza , , Müşterilerimize Davranışlarımızda; Karşılıklı Saygı , İtibar Ve Dürüstlük Temel İlkelerimizdir.
Müşterilerimiz Herbiri Bizim İçin Ayrı Ayrı Değerlidir. Çiçek Gönderi Bizim İçin En Önemlidir. Her Gönderiyi En İyi Ve Sadece Düşüncesiyle Haraket Ederiz
Antalya Çiçekçilik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Antalya Çiçekçilik
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
Yetkili Kişi: mustafa gökmen
Adres: abdi ipekci cad no.58-b
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3441900
Faks: (242) - 3130313
Web Sitesi: www.antalyacicek.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Antalya Çiçekçilik firma bilgileri. Antalya Çiçekçilik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Antalya Çiçekçilik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Antalya Çiçekçilik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.