Antra İhracat İthalat Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Antra İhracat İthalat, İstanbul ili İSTOÇ TİCARET MERKEZİ Mahmutbey-Bağcılar/İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Ambalaj » Kağıt Ambalaj sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Murat KILIÇ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ANTRA Dış Ticaret çözüm odaklı bir uluslar arası ticaret firmasıdır. İlkemiz tedarikçi ve müşterilerimizin kusursuz ve profesyonel iş akışı içerisinde hizmet almasını sağlamaktır. Firmamız mamul, yarı mamul ve ham madde birçok ürünün uluslar arası ticaretini yapmaktadır. Başta kimyasallar, kompozitler, yalıtım ve inşaat malzemeleri ve bunun yanında kağıt gibi komodite malların ithalatını yapmaktayız.


NOT: A4 fotokopi kağıdı ile diğer tüm ürünlerle ilgili İstanbul Merkez ofisimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Antra İhracat İthalat Ltd.şti.
Sektörü: Ambalaj » Kağıt Ambalaj
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
Yetkili Kişi: Murat KILIÇ
Adres: İSTOÇ TİCARET MERKEZİ Mahmutbey-Bağcılar/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6593882
Web Sitesi: www.antraft.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
E&B A4 fOTOKOPİ KAĞIDI 80 gr/m - Çok Fonksiyonlu 1.Hamur
E&B A4 fOTOKOPİ KAĞIDI 80 gr/m - Çok Fonksiyonlu 1.Hamur
İlan Talep ve Teklifleri
A4 Fotokopi Kağıdı
TAYLAND'DAN İTHAL ETTİĞİMİZ E&B MARKALI KAĞIDIN MARMARA BAŞ BAYİSİ FİRMAYIZ. E&B KAĞIT A4 FOTOKOPİ 80 gr 1. HAMUR ÇOK FONKSİYONLU, PİYA...
A4 Fotokopi Kağıdı
TAYLAND'DAN İTHAL ETTİĞİMİZ E&B MARKALI KAĞIDIN MARMARA BAŞ BAYİSİ FİRMAYIZ. E&B KAĞIT A4 FOTOKOPİ 80 gr 1. HAMUR ÇOK FONKSİYONLU, PİYA...
Antra İhracat İthalat firma bilgileri. Antra İhracat İthalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Antra İhracat İthalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Antra İhracat İthalat Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.